Debut somiat!

Ningú, ni el més optimista dels herois d’aquesta nit havia somiat en un debut com aquest. Avui els homes de Roger Sala han guanyat en una de les pistes més emblemàtiques de l’hoquei català, la de Cerdanyola, i no ho han fet de qualsevol manera, sinó que han passat per damunt del rival.
El final del partit el marcador reflectia 2-9 a favor dels visitants, tot i això el partit no ha estat fàcil pel nostre primer equip. El Breda ha començat guanyant 2-0 en un partit que es preveia senzill, les expulsions en vermella d’Eduard Pons i en blava d’Eloi Busquets però han deixat l’equip en inferioritat numèrica i el Cerdanyola ho ha sabut aprofitar per empatar el match 2-2. Amb aquest resultat s’ha marxat al descans. En la segona part la brillant actuació de Marc Juanhuix, i una efectivitat pròpia dels grans equips han provocat que el Breda realitzes un parcial de 0-7. Finalment 2-9 i els primers tres punts de la temporada que han viatjat cap a Breda. Els golejadors d’aquesta nit han estat Eduard Pons, Eloi Busquets, Damià Vidal (2), Alberto Fernández i Miquel Riera (4).

Moltes felicitats a tots, aquest és el camí a seguir. Força Breda!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s