EL PORTER D’HOQUEI PATINS

El porter d’hoquei patins.

En els darrers anys el reglament de l’hoquei patins ha sofert canvis importants. La majoria d’aquests canvis han estat enfocats per millorar l’espectacle i sobretot per que es realitzin més gols. Alguns recordem quan les porteries eren més petites o quan les guardes dels porters eren més grans, però aquest any podem observar un seguit de situacions on el porter d’hoquei patins és el gran protagonista. No ens ha d’estranyar veure partits d’hoquei patins on hi hagi 5 o 6 faltes directes i 3 o 4 penals. Per tant, les coses estan canviat i el porter, si és que no el tenia, té un paper primordial en el transcurs d’un partit d’hoquei.

Ànims porters !!!! A seguir treballant!!! 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s