Hoquei Patins a l’escola Montseny de Breda

Hoquei Patins a l’escola Montseny de Breda
A partir de la propera setmana i fins a finals del més de novembre la secció d’Hoquei Patins del Club Patí Breda organitza conjuntament amb l’Escola Montseny unes sessions per aprendre a jugar a Hoquei Patins.
Els alumnes de Primer i P5 es desplaçaran al poliesportiu municipal i coneixeran un esport diferent, alegre, divertit, creatiu i participatiu. És el 3a curs que es realitza aquesta iniciativa i aquest any a més, tots els nens i nens que estiguin interessants podran participar de les trobades d’escoletesd’Hoquei Patins de les comarques gironines. En elles jugaran amb nens i nenes d’altres poblacions que comencen a practicar Hoquei Patins.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s